Stargate Worlds



Künye :

Tur : MMO
Yapımcı : Cheyenne Mountain
Yayıncı : MGM Interactive
Platform : Pc
Cıkıs Tarihi : Q4 2008
Website : www.stargateworlds.com



..Kısa Kısa..

1994 yılında gösterime giren Stargate filminin ardından ülkemizde her ne kadar televizyonlar yer vermesede, dünyada büyük bir stargate fan kitlesi oluştu. Tv dizileri son sürat devam ederken Cheyenne Mountain firması MMORPG türündeki oyunları StarGate Worlds'ü duyurdu.

Stargate evreni farklı medeniyetlerin karışımı şeklinde olduğundan ilgi uyandırıyor. Antik Mısır yapılarından oluşmuş şehirlerde modern silahlarla uzaylılara karşı savaşıyorsunuz! Ya da hiç bilmediğiniz bir gezegene ilk gelişinizde birlikte sizden çok gelişmiş bir medeniyet karşısında aciz duruma düşüyorsunuz!

Modern savaş özelliği,taktiksel savaş eylemleri,yepyeni karakterler ve yepyeni dünyalar,yeni dünyaları araştırırken karşınıza çıkacak yepyeni özel yaratıkları ile,kendinize göre değiştirebileceğiniz yüksek teknolojili insan ve yaratık silahları,ve en önemlisi de Unreal 3 grafik motorunu oyun içerisinde oynayabilme imkanı sunuyor sizlere.

UT3 Motoru ile geliştirilen oyunun 2008 sonuna doğru çıkması bekleniyor.


Stargate Worlds Screenshot :
















Stargate Worlds Wallpaper :


Orjinal Boyut İçin Üzerine Tıklayın







Wallpaper Paketi :



1600 * 1200 çözünürlüğün de 12 adet duvar kağıdı. Boyutu 2.5 mb.

İndirmek için Tıklayın


Trailer :



Anahtar Kelimler: Stargate Worlds Ekran Görüntüleri, Stargate Worlds oyunu masaüstü resimleri, duvar kağıtları ve videosu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder