This is Vegas





Künye :

Tur : Simülasyon
Yapımcı : Midway
Yayıncı : Surreal Software
Platform : Pc , Ps3 , Xbox360
Cıkıs Tarihi :2009
Website : vegas.midway.com


This is Vegas Screenshot ss :












Ön İnceleme :

Amerika Birleşik Devletleri’nin en “günahkar” şehri olan Las Vegas’ı bilmeyenimiz yoktur. Kumar, alkol ve her türlü işin legal olduğu bu şehirde; saniyesi saniyesine evlenmelerden tutun da, büyük gazino soygunlarına kadar her şey yaşanmıştır. Oyun yapımcıları da bu şehirde ki “ışığı” görmüş olacaklar ki; Las Vegas ile ilgili oyunları çoğaltmaya başladılar. Önce Rainbow Six Vegas serisi, şimdi de This Is Vegas...

Oyunun yapımcısı olan Surreal Software firmasının geçmişine baktığımızda karşımıza “eh işte be hacı” dedirtecek oyunlar çıkıyor, Suffering ve Drakan oyunlarını yapmış olan bu firma Midway’in desteği ile This Is Vegas oyunu geliştirmeye başladı. Şimdi elimizde olan kısacık, azıcık bilgilerle bir ön bakış atalım.

Vivaaaaa Las Vegaaaas!

Oyuna “huleeyn Vegas’a bu yapılır mı!!” nidaları ile gireceğiz keza, über-zengin bir işadamı Vegas’ı tamamen “aile dostu” bir mekana çevirmiş (Las Vegas aile parkı). Las Vegas’ın eski ihtişamından eser kalmamış. Biz de kendi imparatorluğumuzu kurup, Las Vegas’ı eski şaşalı günlerine geri getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bunları yaparken elimizi biraz pisliğe, biraz paraya, biraz da “Vegas’a” bulaştıracağız...

Vegas’ı eski günlerine geri getirmek için; Büyük kulüplerde bağlantı kurmak adına kına gec... ay, parti verebileceğiz. Bunu yaparak VIP(özel insan)’lerin dikkatlerini çekebileceğiz. İllegal yarışlara katılabileceğiz, bu yolla hem para kazanabileceğiz hem de kendimizi büyüklere ispat edebileceğiz. Veyahut, bileğimizin gücüyle milleti tartaklayarak, gücümüzü gösterip popülaritemizi arttırabileceğiz. En nihayetinde de kumar oynayarak kısa yoldan dolar zengini olabileceğiz. Ama bildiğiniz gibi burası Vegas, kim demiş hile yapmak yasak diye? Güvenlik kameralarına yakalanmadığımız sürece hiç bir sorun yok.

Artık çoğu oyundan aşikar olduğumuz, üst baş alma, saça şekil verme gibi olaylara girebileceğiz. Ayrıca GTA serisinden alışık olduğumuz polis kovalamacalarına bu oyunda da şahit olacağız. Ama yapımcıların dediklerine göre, polisler bizi fazla sıkmayacak, genellikle rahat bırakacaklarmış.

Oyunun yapısı GTA serisinden de bildiğimiz serbest dolaşım üzerine kurulu olacak ve çoğu gazinoya, kulübe girme imkanımız olacak. Buradaki çeşitli “gruplardan” görevler alıp, popülaritemizi yükseltmeye, nihai sonuç olarak da Vegas’ı ele geçirmeye çalışacağız. Ayrıca ana görevler dışında birçok yan görevler de emrimize amade olacak, bunları yapmamız sonucunda bonuslar kazanabileceğiz.

Oyunun grafiklerine diyecek lafımız yok. Unreal 3 motorunu kullanan oyunda –videosundan da- anlaşılacağı üzere çok kaliteli grafikler bizi bekliyor. Ayrıca animasyonlar da oldukça hoş hazırlanacak, değişken animasyonlarla karşılaşacağız. Örneğin; içkili iken etraf bulanıklaşacak ve önümüzü rahat göremeyeceğiz, sağa sola çarpacağız. Yapımcılar Las Vegas’ın ışıl ışıl havasını oyuna yansıtmayı başarmışlar gibi gözüküyor.

Surreal’ın dediğine göre karşımızda Ocean’s Twelve tarzı bir oyun olarak gelecek olan This Is Vegas, dışardan bakıldığı zaman hoş, ama içine girip, derinliklerine indiğimiz zaman ise sıkabilecek bir yapım gibi gözüküyor. Özellikle de, oyunun yapısı kumar-parti-kavga-yarış üzerinde kurulduğu için kısa sürede sıkma olasılığı oldukça fazla. Biraz GTA, biraz Scarface... İşte karşınızda This Is Vegas.
Kaynak: Game to Game


This İs Vegas Wallpaper :

Orjinal boyut için üzerine tıklayın.






This is Vegas Video :

Debut Trailer



GC 2008 Trailer




Anahtar Kelimeler: This is Vegas oyunu ekran görüntüleri, masaüstü resimleri, duvar kağıtları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder