Fable 2






Künye :

Tur : Aksiyon - RPG
Yapımcı : Lionhead Studios
Yayıncı : Microsoft Game Studios
Platform : XBOX 360
Cıkıs Tarihi : 01.10.2008
Website : www.fable2.com


2004 yılında Lionhead Studios tarafından piyasaya sürülen, yapımcılığını oyun dünyasının dahi adamı olarak nitelendirilen Peter Molyneux'un üstlendiği, eşsiz müzikleriniyse Russell Shaw ve Danny Elfman'ın düzenlediği Fable'in yeni macerası ile ilgili bilgiler iyice kesinlik kazanmaya başladı. İşte sizlere yeniliklerden birkaçı...

Fable2 birinci bölüme göre çok daha geniş ve karmaşık bir krallığı konu almakta.
İlk oyunda karakter seçme şansımız yokken (Senaryo gereği de olamıyordu zaten) ikinci oyunda "Erkek" veya "Kadın" olabilmemize olanak verilmiş. İlk oyundaki evlilik seçeneği hala dururken ilave olarak artık çocuk sahibi de olabiliyoruz.
İlk oyundan 500 yıl sonrasını anlatan bu bölümde, bir önceki oyunun geçtiği mekanları ziyaret edebileceğiz hatta onları satın alabileceğiz.
Fable2'nin en büyük yeniliği ise size tüm maceranız boyunca yol gösterecek olan, tehlikelerde kendini ön saflara atabilecek olan bir kurt köpeğine de sahip olmamız yatıyor. Bu köpek ile istediğimiz zaman oynayabileceğiz, besleyebileceğiz, bizim için araştırma yapmasını sağlayabileceğiz. Fakat yapımcı firmanın özellikle belirttiği bir konu ise oyuncu ile bu köpek arasında çok kuvvetli bir duygusal bağ oluşturmaya çalıştıklarıymış.

Bakalım Fable2 çıktığı zaman ilk bölümü kadar yeniliklerle gelebilecek mi?
Kaynak


Fable 2 Screenshot ss :












Fable 2 Wallpaper :

Orjinal Boyut İçin Üzerine Tıklayın








Fable 2 Trailer :




Anahtar Kelimeler: Fable 2 ekran görüntüleri, Fable 2 oyunu masaüstü resimleri, duvar kağıtları ve video su.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder